Jūsų šventei
/

Tikras skonis

 

Gaminiai

Siūlome platų gaminių pasirinkimą Jūsų šventėms



Šis ŠIMTALAPIS  gaminamas iš aukščiausios rūšies sviesto su aguonų ir varškė įdarais.


Tortas ,,NAPOLEONAS" pagal senas tradicijas kepamas tortas.Trapūs lakštai sutepti plikytu-sviestiniu  kremu. ( sluoksnis uogienės pertepamas pagal pageidavimą)


MEDUTIS-tortas mėgstantiems klasiką.Kepant šį tortą naudojami natūralūs, kokybiški produktai.(sviestas,medus, grietinė,rudas cukrus, citrina)


PISTACIJŲ tortas. Purus baltas biskvitas.Pieniško šokolado, aviečių compoti ir pistacijų kremo derinys, paskanintas riešutais suteiks dievišką skonį.


ŽELĖ tortas su vaisiais. Trijų skonių želė: kivi, vyšnių, apelsinų. Vaisiai pagal sezoną.

 

KARAMELINIS. Karamelinis biskvitas su riešutais. Šokoladinis traškesys, pieniško šokolado,karamelinio kremo derinys suteikia nepakartojamą skonį. Aplietas karameline glazūra.


Tortas ,,LEDŲ'' purus plonas biskvitas, du šokoladinio kremo sluoksniai puikiai derantys su morengu ir riešutais.

 

Šokoladinis "OREO" tortas. Šokoladinis biskvitas, maskarponės-grietinėlės kremas su "oreo" sausainiais. Jis pasižymi nepaprastu skoniu. Tai tortas, kuris nenuvils nei vieno!


Tortas ,,KREMIU'' Baltas arba šokoladinis biskvitas, šokoladinis traškesys, krembriule kremas,vaisinė compoti, avietės.

 

Tortas ,, EGZOTIKA''. Baltas biskvitas,trijų kremų, citrinų musas, morengas, mangų- pasiflorų tyrė.


MINI desertai. Tai puiki alternatyva, kai norisi paskanauti, o viso torto nesinori. Galimi įvairūs skoniai ir papuošimai.


 

PANETTONE. Itališkas pyragas.


Tortas ,,PAVLOVA''. Labai skanus morenginis desertas, su grietinėlės-maskarponės kremu ir uogomis.

 

EKLERAI. Pyragaičiai su plikytu- vaniliniu kremu. Taip pat su uogomis.



Sausainiai "MACARONS". Tai prancūziški, spalvoti sausainiai. Puikaus skonio, tirpstantys burnoje. Kepami iš baltymų ir migdolų miltų.

 

"CANELES. Prancūziškų desertų mylėtojams. Tai desertas su traškia plutele ir minkštu vidumi. Gaminamas su pienu, sviestu, kiaušiniais, ruduoju cukrumi.


NIUJORKO sūrio tortas. Švelnaus skonio, tirpstantis burnoje. Šis tortas tikriems gurmanams! Trapios tešlos padas, kepamas be miltu, garuose.


FOCACCIA. Itališka duona pertepta pesto padažu, įdaryta vytintu kumpiu, mocarela sūriu, sauleje dziovintais pomidorais,pagardinta baziliku....)

 



PILNO GRŪDO TORTILIJŲ SUKTINUKAI. Tai puikus užkandis jūsų stalui įvairioms progoms. Suktinukai su lašiša, kumpiu, vištiena patenkins kiekvieno skonį.


ITALIŠKA PANAKOTA. Itališkas grietinėlės su aviečių, mangų-pasiflorų tyrių desertas. Lengvas, kreminis ir ypatingai kvapnus.


MORENGINIS- RIEŠUTINIS TORTAS
Tortas tikriems skanėstų mėgėjams.Pirmas torto  sluoksnis šokoladinis biskvitas perteptas karameliniu kavos kremu.Kiti morenginiai sluoksniai pertepti kremu su karamele ir daug riešutų.Tai morengų mėgėjų rojus!


BRUSCHETTA. Tai vieno kasnio sumuštinukai ant bagetti duonelės. Padėkle 40vnt. sumuštinukų. Su pesto padažu, vytintu kumpiu, saulėje džiovintais pomidorais. Lašiša pagardinta citrina ir žalumynais. Kumiu ir feta sūriu, apšlakstytu alyvuogių aliejumi, puošta pomidorais, žalumynais, riešutais. Kiekvienas atras sau patinkantį!